DUURZAME INZETBAARHEID 

Duurzame inzetbaarheid vergroten? Vital Solutions is hét adres voor duurzaam inzetbare medewerkers.

DUURZAME INZETBAARHEID VOOR BEDRIJVEN

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Mensen moeten steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen wendbaarheid van organisaties. Werkgevers en werknemers die ervoor zorgen dat zij (fysiek én mentaal) fit blijven voor het steeds sneller veranderende werk zijn op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Vaak wordt bij duurzame inzetbaarheid vooral gedacht aan vitaliteit. Er wordt een schaal met fruit op de werkvloer gezet, een gratis sportabonnement verstrekt en een vitale workshop georganiseerd. Goede initiatieven, maar duurzame inzetbaarheid gaat verder dan alleen voeding. Verschillende vraagstukken spelen een rol, waaronder:

 

  • Gezondheid (zowel fysiek als mentaal)
  • Kennis en vaardigheden
  • Werk-privébalans
  • Motivatie en betrokkenheid

 

Maak verzuimkosten inzichtelijk met de KoBaDi tool

Bij Vital Solutions helpen we je in kaart te brengen waar de risico’s zitten, en wat een eventuele investering aan rendement op kan leveren. Zo kan je bij ons terecht voor de Kosten Baten tool voor Duurzame Inzetbaarheid, ontwikkeld door TNO. HIermee maken we inzichtelijk welke kosten jouw huidige verzuimcijfers met zich mee brengen, en hoe zich dit in de toekomst zal ontwikkelen.

 

Vital Solutions | Hét adres voor duurzame inzetbaarheid in Groningen

Wil je duurzaam inzetbare medewerkers binnen je organisatie? Vital Solutions is hét adres voor duurzame inzetbaarheid. Neem contact op voor een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek.

Bel mij terug

Bel mij terug

12 + 10 =

Een greep uit ons klantenbestand

Call Now ButtonBel nu