fbpx

DUURZAME INZETBAARHEID 

Duurzame inzetbaarheid vergroten? Vital Solutions is hét adres voor vitalere en gezondere medewerkers.

DUURZAME INZETBAARHEID VOOR BEDRIJVEN

Duurzame inzetbaarheid vergroten

Duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie vergroten? Bij Vital Solutions kijken we graag mee welke stappen een bedrijf kan maken om een beleid te vormen wat duurzame inzetbaarheid stimuleert. Denk hierbij aan gezondheidstests (PMO), vitaliteitstrajecten en stress- en burnout coaching.

 

Hét adres voor duurzame inzetbaarheid

Vital Solutions is hét adres voor duurzame inzetbaarheid. Zo verzorgen wij vitaliteitsprogramma’s voor diverse gemeenten, consultancybureaus, productiebdrijven, MKB en SW-bedrijven. 

Bij Vital Solutions geloven we niet in ingewikkelde methodes en onderzoeken. In een vrijblijvend gesprek kijkt onze adviseur met jullie mee naar de mogelijkheden en knelpunten. Bij onze trajecten en PMO’s maken we gebruik van een praktische aanpak, waardoor we op een laagdrempelige manier werken aan duurzame inzetbaarheid. 

Duurzame inzetbaarheid en PMO 

De eerste stap naar het vergroten van duurzame inzetbaarheid is een Preventief Medisch Onderzoek. Het aanbieden hiervan is niet alleen verplicht voor werkgevers, maar kan ook een enorme bijdrage leveren aan het terugdringen van langdurig ziekteverzuim. Bij Vital Solutions verzorgen we PMO’s voor diverse grote en kleine bedrijven in Groningen, Drenthe en Friesland. Onze methode is niet duur of ingewikkeld, maar wel succesvol en met een bewezen resultaat.

Inzicht in duurzame inzetbaarheid

Om de duurzame inzetbaarheid te kunnen vergroten is inzicht cruciaal. Vital Solutions maakt gebruik van een alles omvattend online portaal. Hier kan het management en HRM de resultaten van de PMO’s vinden (inclusief de voortgang per periode). Ook staat er voor iedere medewerker een dashboard klaar, waarin hij/zij precies kan zien wat de verbeterpunten zijn.

 

Vitaliteitsprogramma

Vitale medewerkers zijn duurzaam inzetbare medewerkers. We verzorgen daarom diverse vitaliteitsprogramma’s voor bedrijven in Groningen, Drenthe en Friesland. Zo kunnen organisaties bij ons terecht voor afvalprogramma’s voor werknemers en gezonde voedingsworkshops. Daarnaast verzorgen we regelmatig sport- en ontspanninglessen (zowel in de vorm van een workshop als een periodieke groepsles). Hiermeec werken we samen naar een duurzaam inzetbaar team!

Een greep uit ons klantenbestand

Gratis duurzame inzetbaarheid informatiepakket aanvragen


Wil je de duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie vergroten? Vraag dan gratis het informatiepakket van Vital Solutions aan. Je ontvangt vrijblijvend informatie over onze vitaliteitstrajecten, PMO’s en coaching. 

Vraag meteen aan:

14 + 4 =

Call Now ButtonBel nu