E-PMO 

Online Preventief medisch onderzoek (PMO) 

E-PMO Onderzoek

Een E-PMO onderzoek (ook wel online PMO of digitaal PMO genoemd) is dé manier om te voldoen aan de verplichting vanuit de Arbowet in tijden van corona.

Het online preventief medisch onderzoek is bedoeld om fysieke en mentale klachten van medewerkers tijdig boven water te krijgen. Medewerkers ontvangen direct inzicht in hun resultaten door middel van ons online portaal, inclusief concrete leefstijladviezen. Voor het e-PMO hebben we ruim 60 verschillende vragenlijsten waaruit gekozen kan worden, waaronder:

– Leefstijl (BRAVO factoren: beweging, roken, alcohol, voeding en ontspanning)
– Slaap
– Medische achtergrond (risico op bepaalde aandoeningen)
– Mentale gezondheid (herstelbehoefte)
– Stress- en spanningsmeter
– Werkdruk en werkhoeveelheid
– Toekomstperspectief
– Fysiek werkvermogen
– Beslis- en werkmethodiek
– Binding met de organisatie
– Thuiswerkmogelijkheden (gedurende corona-periode)

Gratis E-PMO  informatiepakket

7 + 15 =

Een greep uit ons klantenbestand

Hoe gaat een E- PMO in zijn werk?

Een E-PMO of digitaal PMO Onderzoek begint met het selecteren van vragenlijsten. Welke gebieden verdienen aandacht, en waar wil je als organisatie meer inzicht in? Bij Vital Solutions hebben we ruim 60 (grotendeels gevalideerde) vragenlijsten, varierend van mentaal werkvermogen, een 4D stressscan, fysiek werkvermogen tot aan het contact met je leidinggevende. Wat je ook wilt uitvragen, we hebben altijd een passende vragenlijst. 

Na het selecteren van de vragenlijsten lichten we medewerkers in over het belang van het online PMO, en voorzien we ze van praktische informatie. Hierna versturen we de vragenlijsten. Voor het e-PMO brengen we alleen de ingevulde vragenlijsten in rekening; vooraf inventariseren wie deel wil nemen is dus niet nodig.

 

online pmo en digitaal pmo
online pmo en e-pmo

Direct inzicht via een eigen online portaal

Na het invullen van de vragenlijsten krijgen deelnemers direct inzicht in de resultaten van het online PMO, inclusief concrete adviezen. De organisatie ontvangt een uitgebreide rapportage op bedrijfsniveau met daarin de uitkomsten van het e-PMO, inclusief conrete adviezen en aanbevelingen. 

Gratis E-PMO informatiepakket

Wil je graag meer weten over wat Vital Solutions voor je organisatie kan betekenen? Ben je benieuwd hoe jij ziekteverzuim kan tegengaan?

Vraag gratis het informatiepakket aan. Je ontvangt vrijblijvend informatie over onze (online) PMO onderzoeken, vitaliteitsprogramma’s en de bijbehorende prijzen.

Contactgegevens

 

AdresHereplein 3
Postcode9711 GA
StadGroningen
Telefoonnummer050 2340114
E-mailinfo@vitalsolutions.nl

Vraag een online PMO informatiepakket aan!

15 + 2 =

Call Now ButtonBel nu