E-PMO

Online Preventief medisch onderzoek (E-PMO)? Keuze uit ruim 60 vragenlijsten, zowel in het Nederlands als Engels

Gratis
E-PMO informatiepakket

We snappen als geen ander dat de gezondheid van jouw medewerkers maatwerk is. Wil je aan de slag met een PMO binnen je organisatie? Vul dan je gegevens in en ontvang vrijblijvend ons PMO informatiepakket, inclusief advies op maat. Speel vroegtijdig in op ziekteverzuim en verbeter de gezondheid in je organisatie met een PMO!

Download het E-PMO informatiepakket

15 + 7 =

E-PMO Onderzoek

Een E-PMO onderzoek of online PMO onderzoek laten uitvoeren? Vital Solutions is dé expert op het gebied van online PMO onderzoek:

 • Altijd een superscherp tarief (tot wel 40% voordeliger dan landelijke aanbieders)
 • 100% maatwerk (keuze uit 60+ vragenlijsten, afgestemd op jouw organisatie)
 • Vragenlijsten en onderzoeken zowel in het Nederlands als Engels

Met onze laagdrempelige aanpak, enthousiaste werkwijze en duidelijke manier van communiceren hebben we al duizenden medewerkers geholpen hun fysieke en mentale gezondheid inzichtelijk te maken én deze direct te verbeteren.

online pmo

E-PMO: keuze uit 60 vragenlijsten

Een E-PMO onderzoek (ook wel online PMO of digitaal PMO genoemd) is dé manier om te voldoen aan de verplichting vanuit de Arbowet in tijden van corona.

Voor het e-PMO hebben we ruim 60 verschillende, grotendeels gevalideerde, vragenlijsten waaruit gekozen kan worden, waaronder:

 • Werkdruk en werkstress
 • Herstelbehoefte
 • Ongewenst gedrag (psychosociale arbeidsbelasting)
 • Leefstijl (BRAVO factoren: beweging, roken, alcohol, voeding en ontspanning)
 • Slaap
 • Medische achtergrond (risico op bepaalde aandoeningen)
 • Contact met leidinggevende
 • Toekomstperspectief
 • Fysiek werkvermogen
 • Thuiswerkmogelijkheden (gedurende corona-periode)
 • Nachtdiensten

Direct inzicht in alle mogelijkheden bij een E-PMO? Neem dan contact op!

online pmo en digitaal pmo

Hoe gaat een E- PMO in zijn werk?

Een E-PMO of digitaal PMO Onderzoek begint met het selecteren van vragenlijsten. Welke gebieden verdienen aandacht, en waar wil je als organisatie meer inzicht in? Bij Vital Solutions hebben we ruim 60 (grotendeels gevalideerde) vragenlijsten, varierend van mentaal werkvermogen, een 4D stressscan, fysiek werkvermogen tot aan het contact met je leidinggevende. Wat je ook wilt uitvragen, we hebben altijd een passende vragenlijst. 

Na het selecteren van de vragenlijsten lichten we medewerkers in over het belang van het online PMO, en voorzien we ze van praktische informatie. Hierna versturen we de vragenlijsten. Voor het e-PMO brengen we alleen de ingevulde vragenlijsten in rekening; vooraf inventariseren wie deel wil nemen is dus niet nodig.

 

online pmo en e-pmo

Online PMO met een eigen portaal

Elke medewerker krijgt toegang tot een eigen unieke online omgeving. Na het invullen van de vragenlijsten krijgen deelnemers direct inzicht in de resultaten van het online PMO, inclusief concrete adviezen. De organisatie ontvangt een uitgebreide rapportage op bedrijfsniveau met daarin de uitkomsten van het e-PMO of online PMO, inclusief conrete adviezen en aanbevelingen. 

Gratis E-PMO informatiepakket

Wil je een online PMO uitvoeren en meer weten over onze mogelijkheden en prijzen?

Vraag gratis het informatiepakket aan. Je ontvangt vrijblijvend informatie over onze (online) PMO onderzoeken en de bijbehorende prijzen.

Vrijblijvende
afspraak plannen

Wil je liever met een van ons doornemen welke aanpak het meest geschikt is voor jullie bedrijf? Plan dan vrijblijvend een afspraak met één van de medewerkers van Vital Solutions. Wij denken graag met je mee.

Call Now ButtonBel nu