Lorraine

Over Lorraine, oprichtster Vital Solutions

Uit eigen ervaring weet ik wat voor invloed leefstijl kan hebben op je fysieke én mentale gezondheid. Ik heb altijd voor uitdagende functies gekozen waarbij ik veel uren maakte en weinig tijd voor mijn gezondheid had. Sporten schoot er vaak bij in, en uit gemak koos ik vaak voor een snelle hap. Hierdoor werd ik niet alleen steeds zwaarder, maar zat ik ook mentaal niet lekker in mijn vel.

Toen ik noodgedwongen meer aandacht voor mijn gezondheid kreeg, merkte ik dat ik met een paar simpele aanpassingen een groot verschil kon maken. Al snel voelde ik me fysiek en mentaal een stuk beter. Dit kwam niet alleen mijn gezondheid ten goede, maar zorgde er ook voor dat ik aanzienlijk productiever werd. Mijn eigen ervaring heeft me uiteindelijk geinspireerd me om te laten scholen en Vital Solutions op te richten.

Inmiddels help ik samen met mijn collega’s elke dag tientallen medewerkers op een laagdrempelige manier hun gezondheid verbeteren. Dit zorgt er niet alleen voor dat mensen lekkerder in hun vel zitten, maar helpt in veel gevallen ook langdurig ziekteverzuim voorkomen!

Annely

Orthomoleculair dietiste

Annelyn

Dietiste

Annelies

Gewichtsconsulent

Marije

Gewichtsconsulent

Menke

Groepscoach

Patrick

Sportinstructeur

Charissa

Sportinstructeur

Call Now ButtonBel nu