fbpx

Lorraine

Over Lorraine, oprichtster Vital Solutions

Uit eigen ervaring weet ik wat voor invloed je leefstijl kan hebben op je fysieke én mentale gezondheid. Ongezonde voeding, te weinig beweging en stress zorgden bij mij niet alleen voor overgewicht, maar waren ook een belangrijke veroorzaker van overige gezondheidsklachten.

Mijn eigen ervaring is voor mij aanleiding geweest me om te laten scholen en Vital Solutions op te richten. Inmiddels help ik samen met mijn collega’s elke maand honderden medewerkers op een laagdrempelige manier hun gezondheid verbeteren. Een PMO (Preventief Medisch Onderzoek) is voor ons een mooie methode om de gezondheid van medewerkers in kaart te brengen en eventuele knelpunten boven water te krijgen.

Naast PMO onderzoek organiseren we workshops en verschillende vitaliteitsprogramma’s. Hierbij helpen we medewerkers de regie over hun gezondheid terug te pakken, waardoor zowel de gezondheid als de productiviteit verbetert. Met onze unieke aanpak zorgen we elke dag opnieuw voor gezondere medewerkers en minder ziekteverzuim.

Eva

Projectmanager

Annelyn

Vitaliteitscoach

Annely

Vitaliteitscoach

Marije

Voedingsdeskundige

Menke

Health manager

Patrick

Sportinstructeur

Charissa

Sportinstructeur

Call Now ButtonBel nu