Vacature planningsmedewerker

 

Ben jij extreem handig met Excel en goed in puzzelen (het inplannen van honderden medewerkers kan soms echt een uitdaging zijn)? En ben je daarnaast pro-actief, communicatief vaardig en op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een leuk team? Solliciteer dan op onze vacature voor planningsmedewerker (circa 12 uur per week, in de toekomst mogelijkheid tot meer uren).

Wat ga je doen

De meeste bedrijven kiezen ervoor om de planning van de health checks door ons te laten verzorgen. Dit betekent dat we per opdracht tientallen tot honderden medewerkers inplannen, rekening houdend met werkdagen en vakanties. Als planningsmedewerker zorg je ervoor dat iedereen wordt ingeroosterd en een uitnodiging per mail ontvangt (uiteraard hebben we hier een handig systeem voor ontwikkeld). Ook sta je klanten te woord die hun afspraak willen wijzigen. Bij voorkeur heb je ervaring met het maken van planningen.

Waar ga je werken

Je maakt onderdeel uit van een team van 13 enthousiaste collega’s (waarvan drie werkzaam zijn op kantoor). Je vaste werkplek bevindt zich in Groningen (in één van de mooiste straatjes in het centrum), echter thuiswerken is zeker ook bespreekbaar.

   Wat bieden we

  •  Een uitdagende functie voor 12 uur per week (met in de toekomst mogelijkheid tot uitbreiding van uren)
  • Flexibele werktijden
  • Een leuke werkomgeving; we hechten veel waarde aan plezier in ons werk. Work hard, play hard is ons motto
  • Een hecht team
  • Een goed salaris
  • Volop mogelijkheden voor eigen inbreng en persoonlijke groei

  Wil je meer weten over de functie of direct solliciteren? Mail je vraag of cv naar info@vitalsolutions.nl (we vinden het superleuk als je je voorstelt op video, en nee dit hoeft geen professioneel filmpje te zijn!) Je kunt je mail en/of video sturen t.a.v. Lorraine Luchjenbroers. Graag tot snel!

  Call Now ButtonBel nu