PMO Onderzoek Groningen

Ook een PMO onderzoek in Groningen laten uitvoeren? Vital Solutions is jouw partner op het gebied van preventief medisch onderzoek.

Preventief Medisch Onderzoek Groningen

Ben je op zoek naar een adres waar je een Preventief Medisch Onderzoek in Groningen kunt aanbieden aan jouw personeel? Vital Solutions is dé specialist op het gebied van preventief medisch onderzoek. Als aanbieder van PMO’s in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe hebben we al duizenden medewerkers naar een gezondere leefstijl mogen begeleiden.

We spreken de taal van je medewerkers

Bij ons vind je geen medewerkers in witte jassen; we werken uitsluitend met leefstijlcoaches bij de uitvoer van een PMO onderzoek. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van leefstijl en inzetbaarheid kunnen we medewerkers bij de uitvoer van een PMO direct praktische tips en adviezen geven.

Vital Solutions staat voor:

  • Een praktische, nuchtere aanpak
  • Uitstekende communicatie
  • Een scherp tarief (tot wel 40% voordeliger dan landelijke aanbieders)

Wil je meer weten over de verschillende onderdelen van een pmo en het kostenplaatje? Vraag dan nu het gratis PMO informatiepakket aan!

pmo onderzoek bij vital solutions groningen

Download ons PMO informatiepakket

7 + 7 =

Onze onderzoeken

Kies hieronder het PMO onderzoek waar je meer informatie over zou willen en vraag een vrijblijvend informatiepakket aan

E-PMO

e-pmo onderzoek met portaal in groningen

Het E-PMO is perfect voor tijdens het thuiswerken. Door middel van een online vragenlijst kunnen wij gemakkelijk de fysieke en mentale klachten van jouw personeel in kaart brengen. De werkgever kan kiezen uit meer dan 60 vragenlijsten, zodat de vragenlijsten volledig relevant zijn.

Na afloop krijgt de werknemer via zijn/haar eigen online portaal onmiddellijk inzicht in de resultaten, inclusief concrete adviezen. Desgewenst kan het e-pmo worden afgesloten met een 1-1 adviesgesprek met één van onze experts.

Fysiek PMO

afbeelding fysiek pmo

Tijdens een fysiek PMO wordt een digitale vragenlijst gecombineerd met een fysieke keuring. Het omvat onder andere een uitgebreid bloedonderzoek (waaronder LDL, glucose, cholesterol en glucose), een longfunctieonderzoek, de hartrisico score en andere fysieke metingen. De resultaten worden na de keuring met de werknemer besproken. 

Voor veel medewerkers is een fysiek PMO hét moment waarop ze actief met hun eigen gezondheid aan de slag gaan. De resultaten van het PMO zijn na afloop terug te lezen in een eigen online portaal, inclusief concrete adviezen.

Thuis PMO

thuistest pmo

Het Thuis PMO kan door de werknemer zelf worden uitgevoerd. Het onderzoek bestaat uit een uitgebreide zelftest. Hiermee kan onder andere het bloed gecontroleerd worden, evenals een lever- en nierfunctietest. De medewerker meet eenvoudig zelf de bloeddruk. De resultaten dienen ingevoerd te worden in het online portaal, wat resulteert in concrete leefstijladviezen. Als er behoefte is aan een persoonlijk adviesgesprek kan daar een afspraak voor worden gemaakt.

Aanvullende onderzoeken

Naast bovenstaande opties zijn er diverse aanvullende onderzoeken mogelijk. Zo verzorgen we tevens:

  • Beeldschermonderzoek
  • Gehooronderzoek
  • ECG
  • PSA
  • Functional Movement Screen (FMS)
  • Lever- en nierfunctie onderzoek

Meer weten over de kosten van alle mogelijke onderzoeken? Download dan onze prijslijst.

Waarom een PMO in Groningen?

In Groningen en de rest van Nederland is het aanbieden preventief medisch onderzoek niet alleen een verplicht onderdeel van de Arbowet; het zorgt ervoor dat jouw werknemers tijdig aan hun eigen gezondheid kunnen werken. Bij Vital Solutions in Groningen brengen wij de gezondheid van jouw medewerkers in kaart tijdens een periodiek medisch onderzoek. Wij luisteren naar de situatie van ieder individu, zodat onze adviseurs jouw medewerkers van advies op maat kunnen voorzien. We leveren het pmo onderzoek in Groningen of Noord-Nederland. Wil je meer informatie, een adviesgesprek of een offerte op maat? Laat dan je gegevens achter in ons contactformulier zodat wij zo snel mogelijk contact kunnen opnemen!

Gratis
PMO informatiepakket

Wil je graag een PMO onderzoek uitvoeren binnen je organisatie? We sturen je graag meer informatie over onze aanpak en prijzen. Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met een scherpe offerte.  Vital Solutions heeft talloze bedrijven begeleid met met het uitvoeren van een pmo onderzoek in Groningen!

 

Download het PMO informatiepakket + prijzen

1 + 8 =

Bel nu