Sportlessen voor bedrijven 

 

Gezonde werknemers zijn productieve werknemers. Met onze sport- en ontspanninglessen verbeteren we de fysieke én mentale gezondheid van werknemers! Neem nu contact op voor meer informatie.

Sportlessen voor bedrijven 

Sportlessen en -workshops voor bedrijven


Steeds meer bedrijven kiezen er voor om sportlessen voor hun medewerkers te organiseren via Vital Solutions. Dit is niet alleen een goede manier om meer in beweging te komen; het zorgt ook voor reductie van stress én draagt bij aan teambuilding.

Onze ervaren instructeurs verzorgen leuke en afwisselende lessen waarbij iedereen mee kan doen, ongeacht het niveau van de deelnemers. Waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van materialen zoals battle ropes, kettle bells en dumbells om de lessen zo afwisselend mogelijk te maken.

 

Ons aanbod


Bij Vital Solutions verzorgen we diverse sportlessen op locatie voor bedrijven in Groningen, Drenthe en Friesland. Zo verzorgen we onder andere:

Bootcamplessen

Tijdens bootcamp wordt er in het team aan je uithoudingsvermogen gewerkt. Met collega’s de bootcamp aangaan werkt motiverend en versterkt de band onder medewerkers. Daarnaast wordt er veel met eigen lichaamsgewicht gewerkt en kunnen de oefeningen op elk niveau worden aangepast. 
Een leuke manier om een uurtje samen in de frisse lucht te bewegen.

Yogalessen

Yoga lessen kunnen worden ingezet voor stressreductie. Onderzoek bewijst: yoga vermindert stress, verhoogt de concentratie en is goed voor je houding en humeur. 
Waar bootcamp en circuittraining medewerkers kan afschrikken door de fysieke prestatie die hierbij komt kijken, is yoga voor elk niveau en leeftijd toegankelijk.

Circuittraining

Tijdens circuittraining worden er verschillende oefeningen op tijd uitgevoerd. Het geeft een betere conditie en is goed voor uithoudingsvermogen en houding.
Medewerkers worden uitgedaagd om hun eigen grenzen te verleggen en het resultaat is na enkele trainingen al zicht -en voelbaar. 

Een greep uit ons klantenbestand

Ja, ik wil meer weten

Wil je meer weten over het verzorgen van een sportles of -workshop? We komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vul het contactformulier in op de website of neem direct telefonisch contact met ons op!

9 + 13 =

Bel nu