Thuistest voor Preventief Medisch Onderzoek

Juist nu zijn vitale medewerkers van groot belang. Gelukkig kun je een PMO onderzoek ook gewoon zelf uitvoeren. Doe de thuistest!

Gratis
informatiepakket

We snappen als geen ander dat de gezondheid van jouw medewerkers maatwerk is. Wil je aan de slag met een PMO binnen je organisatie? Vul dan je gegevens in en ontvang vrijblijvend ons PMO informatiepakket, inclusief advies op maat. Speel vroegtijdig in op ziekteverzuim en verbeter de gezondheid in je organisatie met een PMO!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Download het PMO informatiepakket + prijzen

Health Check at Home

PMO onderzoek uitvoeren tijdens de corona periode? De Health Check at Home van Vital Solutions geeft je medewerkers snel inzicht in hun gezondheid, mindset, weerstand en vitaliteit. Juist in deze tijd zijn gezonde medewerkers van groot belang! Zorg er voor dat iedereen zich goed in zijn vel voelt met de thuistest van Vital Solutions. Compleet met een uitgebreid adviesrapport en algemene leefstijladviezen via een eigen online portaal. 

Wat is een Thuis-PMO? 

Een Thuis-PMO is een makkelijke manier om zelf een PMO Onderzoek uit te kunnen voeren. Medewerkers ontvangen thuis een testpakket om hun eigen gezondheid te meten. Elke deelnemer ontvangt toegang tot een eigen online portaal met alle informatie die nodig is om de test correct uit te kunnen voeren. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we staan klaar om je te helpen. Direct meer weten over de kosten van een thuistest? Neem dan contact met ons op.

Health check at home

De onderdelen van een Thuis-PMO

Onderzoeken

 • Vragenlijst Module
 • Online Portaal
 • Management rapportage
 • Individuele rapportage
 • Uitgebreid Bloedonderzoek
 • Bloeddrukmeting
 • Lichaamssamenstelling
 • Metabolische leeftijd
 • Hartrisicoscore
 • Meetlint voor buikomvang
 • BMI-Meting
 • Conditietest
 • Ontspanningstest
 • Lever/Nierfunctie test
 • Glucosetest
 • Cholesteroltest

  Wat kan ik me voorstellen bij een Thuis-PMO?

  Bij een Thuis-PMO neem je het onderzoek bij jezelf af. Uiteraard vertelt  Vital Solutions je precies hoe je dat het beste helemaal zelf kunt doen! Hier vind je ook nog wat extra informatie over de onderdelen uit de thuistest. Meer weten? Neem contact met ons op!

  De online vragenlijst bestaat onder andere uit onderwerpen zoals je leefstijl, stressfactoren, werkdruk, de balans in je leven en vragen over vitaliteit. Door het invullen van de vragenlijst krijg je een goede eerste indruk van je fysieke én mentale gezondheid.

  Ook ontvang je een testbox thuisgestuurd. De box wordt geleverd met een bloeddrukmeter, zodat je deze test zelf  kunt uitvoeren. Ook krijg je van ons een meetlint om je buikomvang mee op te meten. Aan de hand van de gegevens die je dan invult kunnen we je BMI berekenen. 

  Daarnaast kun je zelf je Cholesterol en Glucose meten door de meegeleverde testen. Deze werken door middel van een vingerprik die je jezelf toedient. Desgewenst kan de test worden afgesloten met een individueel (online) adviesgesprek. Dit gesprek is in te plannen op een moment naar keuze.

  Vital Solutions helpt bedrijven aan gezonde medewerkers

  Bij Vital Solutions zijn we gespecialiseerd in het inzicht geven in de gezondheid van de medewerkers. Zij zijn immers het meest belangrijke onderdeel van je bedrijf! Daarom helpen wij al sinds 2017 met het geven van leefstijladviezen, voedingsadvies en vitaliteitsprogramma’s.

  Juist nu we allemaal weer zo veel mogelijk thuis moeten werken en de nadruk op gezondheid nog nooit zo groot is geweest, is het belangrijk om aandacht te schenken aan je medewerkers.

  Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag dan het thuistest informatiepakket aan. Je ontvangt dan vrijblijvend een informatiepakket inclusief prijzen per mail.

  Vrijblijvende
  afspraak plannen

  Wil je liever met een van ons doornemen welke aanpak het meest geschikt is voor jullie bedrijf? Plan dan vrijblijvend een afspraak met één van de medewerkers van Vital Solutions. Wij denken graag met je mee.

  Bel nu