VOEDINGSADVIES VOOR MEDEWERKERS

Voor gezondere medewerkers en minder ziekteverzuim

VOEDINGSADVIES VOOR BEDRIJVEN IN GRONINGEN

Voor gezondere medewerkers en minder ziekteverzuim

Voedingsadvies voor bedrijven

Gezondere medewerkers zijn over het algemeen productievere medewerkers. Echter, het aantal medewerkers met overgewicht neemt sterk toe. Hierdoor stijgt het ziekteverzuim (bron: MKB). Bij Vital Solutions helpen we medewerkers op een gezonde manier afvallen. Dit doen we door middel van:

 •  1-1 trajecten
 •  Groepstrajecten
 •  Gezonde (voedings)workshops

Vrijblijvend kennismaken? Wij komen graag langs op locatie (Groningen, Drenthe en Friesland) om de mogelijkheden te bespreken.

Voedingsadvies – voor langdurig resultaat


Bij Vital Solutions helpen we medewerkers vitaal te worden én te blijven. We helpen werknemers op een praktische en snelle manier hun gezondheid te verbeteren. Zo verzorgen we leefstijltrajecten waarbij we werknemers in 12 weken op weg helpen naar een gezondere leefstijl. Hierbij zien we vaak al binnen enkele weken resultaat. Samen met de werknemer brengen onze gecertificeerde gewichtsconsulenten in kaart waar de knelpunten zitten én bedenken we praktische oplossingen. 

 

Voedingsschema op maat


We stellen een gezond voedingsschema op, afgestemd op de doelen en voorkeuren van de werknemer. Of iemand nu vegetarisch, koolhydraatarm of gewoon met de Hollandse pot mee wil eten, er is altijd een schema dat bij ze past. Werknemers geven aan het gevoel te hebben de regie over hun gezondheid terug te hebben. Ook zitten ze lekkerder in hun vel en ervaren ze aanzienlijk minder gezondheidsklachten.

 

Vraag gratis een kennismaking aan

De voordelen van een afvaltraject bij Vital Solutions

 •  Géén  tijdelijk dieet, maar echt gezond afvallen
  Geen quick fix, maar alle tools en handvatten voor een écht gezond gewicht
 •  Weekmenu’s op maat
  Werknemers ontvangt weekmenu’s en voedingsadvies op maat, afgestemd op hun voorkeuren
 •  Zowel online als offline
  Programma’s kunnen zowel op kantoor als online gevolgd worden
 •  Betaalbaar en effectief
  Onze programma’s zijn betaalbaar en bieden snel resultaat

Een greep uit ons klantenbestand

Gratis afspraak


Wil je graag meer weten over wat Vital Solutions voor je organisatie kan betekenen? Of wil je dat wij eens vrijblijvend met je meedenken over het vitaliteitsaanbod binnen je organisatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier; we bellen je dan (op werkdagen) binnen 24 uur terug om een afspraak te maken.

4 + 3 =

Call Now ButtonBel nu