vital-solutions

Over ons

Bij Vital Solutions hebben we een gedeelde passie: we willen andere mensen helpen om op een laagdrempelige manier hun gezondheid te verbeteren. Dit gaat verder dan alleen een gezond gewicht; we willen dat medewerkers zich lekker in hun vel voelen en doen waar ze goed in zijn, om zo het optimale uit zichzelf te halen.

We werken met een team van 15 medewerkers bestaande uit vitaliteitscoaches, diëtistes en een fysiotherapeut.

Met ons team van gemotiveerde collega’s hebben we al duizenden mensen naar een gezondere leefstijl geholpen. Ons PMO en PAGO onderzoek helpt medewerkers om inzicht te krijgen in hun fysieke én mentale gezondheid, waarbij ze we motiveren om door middel van praktische tips en handvatten hun gezondheid te verbeteren.

Contactgegevens Vital Solutions

  • Marktstraat 15
  • 9712 PB Groningen
  • 085 060 07 85
  • email: [email protected]
  • KVK nummer: 77402146

Onze medewerkers

Wil je meer weten over ons team? Onderstaand vind je een overzicht van onze specialisten. Voor iedere specialist geldt, dat ze over een eigen expertise beschikken die aansluit op hun studieachtergrond en werkervaring.

strategisch-adviseur-duurzame-inzetbaarheid

Lorraine – Eigenaar / Strategisch Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Sinds 2016 is Lorraine actief in de branche rondom duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Als eigenaar van Vital Solutions is ze verantwoordelijk voor de strategie en een deel van de commerciële activiteiten. Lorraine houdt zich bezig met het adviseren van zowel kleine als grote partijen op het gebied van de inzetbaarheid van medewerkers. Hierbij kun je denken aan PMO onderzoek, PAGO onderzoek en diverse vitalititeitstrajecten. 

Eva – Projectmanager

Eva is sinds 2019 werkzaam bij Vital Solutions in de rol van Projectmanager. Dat betekent dat ze verantwoordelijk is voor allerlei operationele zaken zoals klant- en relatiebeheer. Daarnaast kan Eva, dankzij diverse opleidingen op het gebied van leefstijl en inzetbaarheid, ook inhoudelijk goed schakelen met organisaties.

Projectmanager
Gezondheidscoach

Lizzy – Gezondheidscoach

Met Lizzy’s expertise op het gebied van gezondheid, is ze van grote meerwaarde voor mensen die een duurzame en gezonde levenstijl willen adapteren. Zeven jaar lang heeft Lizzy haar eigen praktijk gerund, gericht op gezondheid, waar ze ervaring heeft opgedaan met uiteenlopende gezondsheidsklachten. Denk aan zowel mentale (bijvoorbeeld depressie) als fysieke (afvallen) ondersteuning. Inmiddels is Lizzy werkzaamzaam als gezondheidscoach bij Vital Solutions.

 

Stefanie – Vitaliteitsadviseur PMO

Na diverse opleidingen te hebben gevolgd binnen het gezondheidsdomein is Stefanie jaren inmiddels al een aantal jaar werkzaam als Voeding & Gewichtsadviseur. Daarnaast is ze Vitaliteitsadvies PMO binnen Vital Solutions. In de praktijk betekent dit dat Stefanie PMO onderzoeken uitvoert op locatie bij diverse bedrijven. Na het onderzoek verzorgt ze ook het advies omtrent leefstijl, voeding en vitaliteit. Daarnaast geeft Stefanie workshops bij bedrijven over thema’s als vitaliteit & gezondheid, voeding en stress.

vitaliteitsadviseur-pmo
Vitaliteit-professional

WendyLeefstijlcoach

Onze collega Wendy heeft al langere tijd een passie voor onderwerpen rondom yoga, coaching en vitaliteit. Sinds 2013 is ze daarom werkzaam als therapeut en coach.  Hierbij ligt haar focus op het begeleiden van volwassenen naar een gezonde en vitale levensstijl. Daarnaast geeft Wendy diverse workshops, zoals ‘Mentaal vitaal’, speciaal gericht op het coachen rondom belangrijke vitaliteitsthema’s. 

Vital Solutions in de media

Organisaties en bedrijven na corona: tijd om de balans op te maken

Groningen – Veel coronamaatregelen zijn inmiddels verleden tijd en we keren zo langzamerhand weer terug naar het normale leven. Veel eigenaren van bedrijven en organisaties hebben het niet makkelijk gehad gedurende de meer dan twee jaar durende coronacrisis.

Mentale gezondheid bespreekbaar maken op de werkvloer

Lorraine Luchjenbroers van het Groningse Vital Solutions wist het altijd al: ze wilde zelfstandige worden en ‘iets’ met gezondheid gaan doen. Toen het een aantal jaren geleden mentaal wat minder met haar ging en ‘gewoon even flink doorzetten’ niet de oplossing bleek, werd het zaadje écht geplant. Zes jaar geleden richtte ze Vital Solutions op. Het blijkt de start van een succesvolle organisatie die als doel heeft mensen gelukkiger en vitaler te laten leven.

Gelukkigere en gezondere medewerkers: hoe en waarom?

Als werknemers gelukkig en gezond zijn, zijn ze productiever, gemotiveerder en meer betrokken. Maar hoe zorg je precies voor gelukkige en gezonde medewerkers? Met Vital Solutions hebben Lorraine Luchjenbroers en haar team al duizenden medewerkers geholpen om hun gezondheid (fysiek én mentaal) in kaart te brengen.

Bel nu