Vitaliteitsprogramma’s

Vitaliteitsprogramma’s voor medewerkers | Vital Solutions Groningen

Vitaliteitsprogramma’s bij Vital Solutions Groningen

Bij Vital Solutions bieden we een volledig pakket op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers. Een vitaliteitsprogramma begint met een 0-meting.  Hiermee brengen we in kaart waar eventuele knelpunten zitten. Dit kan zowel individueel als op organisatieniveau worden gedaan. In het laatste geval brengen we de gezondheid van medewerkers in kaart door middel van een Preventief Medisch Onderzoek. Op basis van deze onderzoeksresultaten bieden we diverse programma’s om de fysieke én mentale gezondheid van medewerkers verder te verbeteren, om zo de inzetbaarheid van medewerkers te vergroten. Een vitaliteitsprogramma is altijd maatwerk; elke organisatie heeft andere knelpunten en elke medewerker ervaart weer andere belemmeringen op het gebied van gezondheid. We bespreken de mogelijkheden voor een vitaliteitsprogramma graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!
pmo onderzoek bij vital solutions groningen

Vitaliteitsprogramma’s en PMO

Preventief Medisch Onderzoek kan binnen bedrijven worden ingezet om fysieke en mentale klachten boven water te halen. Hiermee kan langdurig uitval van medewerkers in de toekomst worden voorkomen.

Ook kan de focus voor duurzame inzetbaarheid worden bepaald: waar is het meeste gezondheidswinst te behalen ? Hoe kunnen we medewerkers op een duurzame manier inzetten?

Kennismaken
met Vital Solutions

Wil je graag meer weten over wat Vital Solutions voor je organisatie kan betekenen? Wil je aan de slag met duurzame inzetbaarheid en een programma samen stellen wat voor jouw team het meeste oplevert? Neem vrijblijvend contact op.

Download het PMO informatiepakket + prijzen

13 + 13 =

Call Now ButtonBel nu