Vitale organisaties

Preventief Medisch Onderzoek (PMO) en Duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Over Vital Solutions

Vital Solutions is hét adres voor Preventief Medisch Onderzoek, PAGO en interventies op het gebied van fysieke en mentale gezondheid. Met onze unieke aanpak hebben we al tienduizenden medewerkers geholpen hun gezondheid te verbeteren. Klanten kunnen bij ons terecht voor:

 

Download het PMO informatiepakket + prijzen

Download het PMO informatiepakket + prijzen

Een vitale organisatie in 3 stappen

1

RI&E

Risico Inventarisatie en Evaluatie op locatie

Een PMO vloeit vaak voort uit een Risico Inventarisatie & Evaluatie. Hierin worden de risico’s van de organisatie in kaart gebracht, zodat de onderzoeken van het PMO hierop aansluiten.

2

PMO

Preventief Medisch onderzoek laten uitvoeren

Het preventief medisch onderzoek bestaat in veel verschillende vormen, aangezien het naadloos aan moet sluiten bij de werkzaamheden van de medewerkers.

PMO
3

Interventies

Verzorging van vitaliteitsprogramma's

We kunnen op veel vlakken ondersteuning bieden in het uitvoeren van de adviezen uit het PMO. Zo verzorgen we diverse vitaliteitsprogramma’s (interventies) voor zowel medewerkers als leidinggevenden.

Over ons


Vital Solutions bestaat uit een snelgroeiend team van 15 enthousiaste collega’s. We kenmerken ons door de volgende punten:

  • Laagdrempelige aanpak
  • Enthousiaste werkwijze
  • Duidelijke manier van communiceren
  • Volledige ontzorging
Het PMO van vital solutions

Deze organisaties werken al met ons als vitaliteitspartner

Onze missie & visie

Bij Vital Solutions zorgen we dat medewerkers zélf de regie over hun gezondheid terug pakken. Dit doen we door allereerst in kaart te brengen waar de verbeterpunten zitten, maar vooral ook door praktische tips te geven waar de medewerker direct mee aan de slag kan. Het resultaat is dat medewerkers inzicht in hun fysieke en mentale gezondheid krijgen en aangespoord worden om tijdig in actie te komen. Langdurig ziekteverzuim kan hiermee in veel gevallen worden voorkomen.

Lees meer over duurzame inzetbaarheid in onze blogs

Vitaliteit op de werkvloer
Vitaliteit op de werkvloer

Vitaliteit op de werkvloer is een belangrijk én onderschat onderdeel van ondernemen. Vitale medewerkers zijn meer energiek, hebben een verbeterde productiviteit en voelen zich gelukkiger. Het...

Lees meer
Kosten PMO
Kosten PMO

“Wat zijn de kosten van een PMO?” is één van de meestgestelde vragen aan Vital Solutions. De kosten voor een PMO variëren enorm en zijn afhankelijk van de inhoud van het onderzoek dat wordt...

Lees meer
7 tips voor weerbare medewerkers
7 tips voor weerbare medewerkers

Investeren in de mentale weerbaarheid van medewerkers levert jouw organisatie veel op. Hoe? Werknemers die mentaal gezond zijn kunnen veelal betere arbeidsprestaties leveren en kunnen anderen...

Lees meer

Bekijk onze reviews

“Vital Solutions heeft voor TRIP een PMO uitgevoerd. Wij waren zeer tevreden over de professionaliteit, deskundigheid en communicatie.”

Joris Bonjer, Manager bedrijfsvoering HRM bij Trip advocaten

Via Vital Solutions de PMO’s laten uitvoeren. Goede communicatie voor, tijdens en na de uitvoer. Wat ook fijn is, is de transparantie over de eerlijke kosten. En uiteindelijk het belangrijkste, een goed product waar de engineers van WoEng verder mee kunnen om de vitaliteit te borgen en te verbeteren!

Lart Wolthuis, Directeur bij WoEng engineering

“Onze samenwerking met betrekking tot het PMO voor alle medewerkers (Pyroll Winschoten B.V.) was zeer prettig en constructief.

* Een helder offerte;

* Planning en communicatie verliep soepel;

* Duidelijke uitkomsten d.m.v. een resultatenrapportage en adviesrapport.

Het was een superfijne samenwerking. Ik kan Vital Solutions zeker aanraden!”

Ina van Aalst, HR manager bij Pyroll BV

Gratis
Informatiepakket

Wil je graag meer weten over wat Vital Solutions voor je organisatie kan betekenen? Ben je benieuwd hoe jij ziekteverzuim kan tegengaan?

Vraag gratis het informatiepakket aan. Je ontvangt vrijblijvend informatie over onze preventief medisch onderzoeken, vitaliteitsprogramma’s en de bijbehorende prijzen.

 

Download het PMO informatiepakket + prijzen

Download het PMO informatiepakket + prijzen

Call Now ButtonBel nu